TAMK, Viope ja #oppimisenuusiaika

Tampereen ammattikorkeakoulu testasi Viopen alustan toimivuutta ohjelmoinnin opetuksen ja hankeyhteistyön merkeissä. Hankkeessa kokeiltiin ympäristöä ja tulokset saatiin suoraan hyödynnettyä korkeakoulussa.

6Aika: Tulevaisuuden älykkäät oppimisympäristöt -hankkeen päämääränä oli vahvistaa oppimiseen ja oppimisympäristöihin liittyviä palveluita, tuotteita ja teknologioita kehittävien yritysten liiketoimintamahdollisuuksia. Tavoitteena oli, että monipuolisen kehittämis- ja kokeilutoiminnan avulla pystyttäisiin luomaan uusia ratkaisuja tämän päivän oppimisympäristöihin, sekä moderneja ja käyttäjälähtöisiä oppimisympäristöjä tulevaisuuteen.

#oppimisenuusiaika

Kokeilu oli positiivinen ja TAMKin lisenssin myötä jo tänä keväänä on odotettavissa kursseja alustalle!


Viope Education perustettiin vuonna 2001. Viope on johtava edelläkävijä moderneissa, tekoälyllä tuetuissa blended learning -ratkaisuissa ja tarjoaa pakettiratkaisuina verkko-opiskelualustat, laajan sisällön, ammattitaitoiset opettajat ja älykkäät työkalut. Paketteja käytetään muun muassa korkeakoulututkinto-ohjelmissa, polkuopinnoissa ja erilaisissa työelämän taitokoulutuksissa.

Mika Lackman