Game Design Pro! Pelikehityksen työvoimakoulutus

Työllisty pelialalle alan ammattilaisten ohjaamana!

Valmennuskeskus Public ja Viope Education järjestävät yhdessä työllistävän pelikehityksen koulutusohjelman Oulussa. Koulutus järjestetään 26.4.2021-19.07.2021 monimuoto-opetuksen muodossa, johon sisältyy lähi- ja verkko-opetuksen lisäksi myös 35 päivän työharjoittelu. Pandemiatilanteen mukaan lähiopetus voidaan siirtää myös tarvittaessa kokonaan verkkoon.

Sisältö

Game Design Pro -ohjelmassa opiskelu toteutuu pelialan ammattilaisten ohjaamana työelämää simuloivissa tilanteissa, nykyaikaisin työkaluin ja menetelmin (Scrum-, Kanban yms.). Koulutus sisältää pelisuunnittelua, liiketoiminnan ja ansaintamallien opiskelua, peligrafiikkaa ja uravalmennusta. Osallistuja oppii muun muassa ymmärtämään pelisuunnittelun ja graafisen suunnittelun merkitystä peliliiketoiminnalle, soveltamaan pelien ansaintamalleja, käyttämään Blender 3D -grafiikkaohjelmistoa, sekä 3D-mallinnuksia ja animaatioita, arvioimaan grafiikan laatua ja toimivuutta myös liiketoiminnan ja ansainnan näkökulmasta, sekä toimimaan osana pelikehitystiimiä ja tuntemaan pelialan työelämävaatimukset.

Toteutus

Koulutus on suunnattu TE-toimiston ja kuntakokeilun asiakkaille, jotka soveltuvat koulutukseen. Koulutus järjestetään suomen lisäksi osittain myös englanniksi. Valintakriteerinä koulutukseen on soveltuva pohjakoulutus tai aiempi työkokemus, jonka lisäksi osallistujalla on hyvä olla jonkin verran kokemusta pelialalta. Myös vahva, pelialaa tukeva harrastuspohja katsotaan eduksi.

Kysy lisää ja hae mukaan!

Lisätietoa koulutusohjelmasta antaa Minna Kivihalme (minna.kivihalme@viope.com). Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus koulutusnumerolla 698423 osoitteessa koulutukset.te-palvelut.fi/kt/698423 31.3.2021 mennessä.


Viope Education perustettiin vuonna 2001. Viope on johtava edelläkävijä moderneissa, tekoälyllä tuetuissa blended learning -ratkaisuissa ja tarjoaa pakettiratkaisuina verkko-opiskelualustat, laajan sisällön, ammattitaitoiset opettajat ja älykkäät työkalut. Paketteja käytetään muun muassa korkeakoulututkinto-ohjelmissa, polkuopinnoissa ja erilaisissa työelämän taitokoulutuksissa.

Mika Lackman