Tieto- ja viestintätekniikan insinööriksi (AMK) työvoimakoulutuksena!

Viope Education osallistuu aktiivisesti korkeakoulukumppanimme Metropolian työvoimakoulutuksena järjestämään Tieto- ja viestintätekniikan insinööri (AMK) -koulutuksen järjestelyihin mm. toteuttamalla koulutuksen osana tiiviin uraohjauspaketin.

Tämä koulutus on tarkoitettu työttömille, työttömyysuhan alaisille, lomautetuille tai osa-aikatyötä tekeville koko Suomen alueen TE-palveluiden asiakkaille, joiden työnhaku on voimassa.

Koulutus on täysipäivistä ja kestää puolestatoista vuodesta kahteen vuoteen riippuen aikaisemmista opinnoista ja työkokemuksesta.

Koulutuksen tavoitteena on tieto- ja viestintätekniikan insinööri (AMK) -tutkinnon suorittaminen joustavien henkilökohtaisten oppimispolkujen avulla. Erityistä huomiota kiinnitetään työelämälähtöisten opintojen suorittamiseen ja työssä hankitun osaamisen opinnollistamiseen.

Tavoitteenamme on saada tutkinto-opiskelijat työllistämään ICT-alalle joustavasti jopa jo opintojen aikana, jolloin tutkinnon voi viimeistellä työn ohella. Koulutuksesta valmistuneilla on monipuoliset työskentelymahdollisuudet ohjelmistoinsinööristä aina tietoturva-asiantuntijaksi.

-        Infotilaisuus 4.5 klo 14:00, Zoom-linkki tilaisuuteen

-        Hakuaika 19.4. - 15.5.2022. 

-        Valintapäätökset tehdään viimeistään 3.6.2022

-       Orientaatiopäivä 13.6.2022 klo 10:00. 

Hae mukaan TE-palveluiden sivuilla.

Lisätietoja koulutuksesta löytyy Metropolian sivuilta.

Mika Lackman