iStock-657110430.jpg

VIOPE EDUCATION OY

Viope Education on vuonna 2001 perustettu suomalainen yritys, joka keskittyy parempien oppimisratkaisujen kehittämiseen. Missiomme on kehittää koulutusta integroimalla digitaaliset oppimismetodit ja maailman paras koulutusjärjestelmä.

Asiakkaitamme ovat sekä toisen että korkea-asteen ammatillisen koulutuksen järjestäjät, yleissivistävät oppilaitokset sekä yritykset. Kursseillemme on osallistunut jo yli 100 000 opiskelijaa kolmesta eri maanosasta.

VALMENNUSKESKUS-konserni

Viope Education on osa Valmennuskeskus-konsernia. Konserniin kuuluvat yhtiöt ovat omien toimialojensa johtavia yrityksiä.

Konsernin emoyhtiö Valmennuskeskus> on Suomen suurin, kokenein ja suosituin valmennuskurssien järjestäjä. Olemme jo 43 vuoden ajan järjestäneet valmennuskursseja yli 30 korkeakoulualan valintakokeisiin sekä abikursseja ylioppilaskirjoituksiin valmistautujille. Kursseillemme osallistuu vuosittain 7.000 yliopistoihin ja korkeakouluihin pyrkijää. Lisäksi järjestämme korkeakouluopintoihin tähtääviä polkuopintoja Suomessa ja ulkomailla asuville opiskelijoille yhdessä usean suomalaisen ammattikorkeakoulun kanssa. Pelinkehittämisen ja ohjelmoinnin koulutusohjelma Code Planet, joka toteutetaan yhdessä KAMK:n kanssa, on osa Valmennuskeskusta. Tutkimustoimisto Innolink Research Oy:n laatimassa tutkimuksessa todettiin: “Paras opetuksen taso, opettajat, kokemus ja hinta-laatusuhde. Kokenein, luotettavin ja monipuolisin kurssijärjestäjä”.

Valmennuskeskus Public tarjoaa koulutus-, valmennus-, työnvälitys- ja kuntoutuspalveluja sekä järjestää kotoutumiskoulutuksia kaikkialla Suomessa. Olemme ELY-keskusten ja TE-toimistojen kumppani työnvälityksessä. Palveluihimme osallistuu valtakunnallisesti vuosittain noin 9.000 henkeä ja palveluksessamme on yli 100 rekrytointiasiantuntijaa, uravalmentajaa ja kouluttajaa.

CogniMed on puheterapiaan ja psykologipalveluihin erikoistunut palvelutalo, jonka asiantuntijat kuntouttavat lapsia, nuoria ja aikuisia. Olemme Kelan puheterapian virallinen palveluntuottaja pääkaupunkiseudulla, Turussa ja Tampereella. CogniMed on Suomen toiseksi suurin puheterapiayhtiö.

Reunamo Education Research on varhaiskasvatuksen asiantuntija. Reunamon Kehittävä Palaute on työkalu varhaiskasvatuksen lakisääteisen arvioinnin toteuttamiseksi, toiminnan nykytilan kartoittamiseksi ja laadukkaan varhaiskasvatuksen kehittämiseksi. Kehittävän Palautteen avulla kunnat ja yksityiset palveluntuottajat saavat luotettavaa ja reaaliaikaista tietoa lasten osallisuuden, hyvinvoinnin sekä oppimisen parantamiseksi. Kehittävä palaute tuottaa lapsihavainnoinnin ja itsearviointien kautta nykyisin käytössä olevien, helposti vertailtavien talouden tunnuslukujen lisäksi tietoa muun muassa pedagogisen toiminnan, vuorovaikutuksen laadun ja ihmissuhteiden pysyvyyden näkökulmasta. Näin päätöksenteon tueksi saadaan oleellisia, lapsivaikutuksista kertovia tuloksia.

Koulunkäyntiä tukevien digipalveluiden asiantuntijayritys Schoolday Helsinki on Valmennuskeskuksen osakkuusyhtiö. Schooldayn missio on parantaa koulujen, oppilaiden sekä opettajien arkea tekemällä kouluyhteisöstä yhdessä kannustavampi, vuorovaikutteisempi ja yksilöllistä oppimista tukeva. Schooldayn wellbeing-, feedback-, channel- ja analytiikkatyökaluilla opettajat, oppilaat ja kouluhallinto pystyvät tekemään koulupäivästä paremman.


HENKILÖSTÖ

Jyri.jpg

Jyri Ahti

toimitusjohtaja, hallituksen jäsen

044 979 2241

jyri.ahti@viope.com

Mika.jpg

Mika Lackman

kehitysjohtaja, hallituksen jäsen

050 013 7884

mika.lackman@viope.com

kari-kasanen.jpg

Kari Kasanen

hallituksen puheenjohtaja

Janne.jpg

Janne Nousiainen

hallituksen jäsen

020 728 0354

janne.nousiainen@valmennuskeskus.fi

Antti.jpg

Antti Kasanen

hallituksen jäsen

Valkoinen_tyhjä.png

JUKKA JUNTUNEN

myynti

jukka.juntunen@valmennuskeskus.fi

 

Asiantuntijat ja opettajat

Opettajiin ja asiantuntijoihin saat yhteyden kurssipäällikön kautta.

Katja.jpg

Katja Ylisiurua

kurssipäällikkö

050 516 5948

katja.ylisiurua@valmennuskeskus.fi

kuva_Sanna.jpg

Sanna HarJU

englanti

Pirjo Haikonen.jpg

PIRJO HAIKONEN

fysiikka

Tyhjä_hahmo.png

HANNA HUSU

ruotsi

Tyhjä_hahmo.png

JANNE JOENSUU

peligrafiikka ja pelikehitys

Tyhjä_hahmo.png

ELLA JULMALA

matematiikka

Jori PItkänen.jpg

JORI PITKÄNEN

uravalmennus

Leevi+%281%29+pieni.jpg

Leevi Rasila

GDWC ja pelikehitys

Valtteri+rasila.jpg

Valtteri Rasila

ohjelmointi